Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@22:04:43 GMT

مدارس باید برای هدایت آموزش مجازی توسط مدیر باز باشند

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۹۱۱۷

مدارس باید برای هدایت آموزش مجازی توسط مدیر باز باشند

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: حضور معلمان در مدرسه اجباری نیست اما مدارس باید باز باشند تا مدیر، آموزش مجازی را هدایت کند. ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره علت باز بودن مدارس در ایام تعطیلی ناشی از کرونا گفت: وزارت آموزش و پرورش بر اساس ماموریتی که دارد باید برای تداوم تعلیم و تربیت در این شرایط تلاش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درباره حضور معلمان در مدرسه اظهار نظری نکردیم و اجباری نیست اما معتقدیم مدرسه باید باز باشد زیرا بار روانی دارد و به مردم انگیزه می‌دهد  از سوی دیگر باید یک مرکزیتی آموزش مجازی و سیستم ارتباطی با دانش‌آموزان را هدایت کند، اعلام کردیم مدارس روزانه باز و یکی دو نفر از عوامل اداری حضور داشته باشند تا روند آموزش را مدیریت کنند.

فولادوند ادامه داد: برنامه ما تداوم آموزش و ایجاد ارتباط بین دانش‌آموزان، معلمان و مدیریت آموزش پیشگیری از بیماری کرونا و ایجاد ارتباط با اولیا است.

معلمان برای تدریس تلویزیونی چگونه انتخاب می شوند؟

به گزارش تسنیم، سعید ربوشه معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران و مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی  درباره نحوه انتخاب معلمان برای تدریس تلویزیونی گفت: خیی از معلم‌ها داوطلب بوده ولی به دلیل ملاحظاتی که در رفت و آمد وجود داشت مدرسان از شهر تهران انتخاب شدندو بیشتر مدرس و سرگروه آموزشی هستند و سال‌ها در این حوزه کار آموزش و طراحی دروس را دنبال می‌کنند.

وی درباره روش‌های بازخوردی از تدریس معلمان عنوان کرد: یک هفته است که تدریس ها به صورت زنده پخش می شود و این معلمان تا کنون تجربه‌ای برای تدریس زنده نداشتند اما از طریق شبکه‌های مرسوم، سامانه پیامکی برنامه فرصت برابر و تماس‌های گرفته شده انجمن اولیا و مربیان بازخوردهایی را دریافت کرده‌ایم.

مدارس تهران از امروز باز هستند/ لزوم حضور مدیراناسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس لغو شد/ شرایط حاکم بر خانه‌های معلم همانند هتل‌های کشور استمدارس تعطیل است اما معلمان "آموزش" را تعطیل نکردند + فیلم و تصاویرحقوق معلمان مدارس غیر دولتی در تعطیلات اخیر باید کامل پرداخت شود

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی با بیان اینکه از روسای مناطق و معاونین آموزش ابتدایی مناطق و معلمانی که در مناطق می‌شناسیم بازخوردهایی را درباره روش‌های تدریس دریافت کرده‌ایم، گفت: بعد از رونمایی از سند تحول گفت وگوهای بسیاری پیرامون نگاه تحولی در یک تدریس فعال صورت گرفته است اما اینکه واقعا بخواهیم همه اینها را در یک هفته روی معلمانی که اجرا داشتند پیاده کنیم مشکل است .

ربوشه  ادامه داد: از مدیر شبکه آموزش خواستم بعد از پشت سر گذاشتن کرونا روند آموزش تلویزیونی را متوقف نکنیم این پدیده مبارک و ارزشمند است و تلاش کردیم نقدهای صورت گرفته را تا جای ممکن برطرف کنیم.

وی توصیه‌هایی به اولیا داشت و گفت: ویدئویی پخش شده است که در چین بچه ها لباس‌های خاصی پوشیده، در خانه آداب مدرسه را رعایت و از تلویزیون آموزش را دنبال می‌کردند پیشنهاد بنده این است که والدین در بخش یادگیری و آموزش به فرزندانشان کمک کنند. فرصت خوبی فراهم شده است تا در جزئیات آموزشی هم مداخله کنند و بچه‌ها را به موقع از خواب بیدار کنند تا جلوی تلویزیون بنشینند در خانه‌ها شرایط خوبی فراهم شده تا اولیا از فضاهایی که معلمان محتوا تولید می‌کنند و تعامل دوطرفه است در جزئیات یادگیری محتوای آموزشی بچه ها مداخله کنند.

ممکن است زمان پایان سال تحصیلی تغییر کند

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره  تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد، هنوز در دست بررسی است و تصمیم‌گیری در این باره انجام نشده است؛ هفته قبل روزی یک ساعت برنامه داشتیم و از هفته آینده روزی سه ساعت برنامه داریم و در واقع هر 6 پایه ابتدایی برنامه آموزشی دارند و همه درس‌ها با رویکرد تلفیقی ارائه می‌شود تمام تلاش ما این بوده است که تمام نکات تحولی روش‌های تدریس را بکار بگیریم همچنین معلمان جدید هم انتخاب شده‌اند و به کادر قبلی اضافه می‌شوند.

ربوشه درباره نقش معلمان در این روند آموزشی گفت: در کنار حدود 40 معلمی که تدریس تلویزیونی را برعهده دارند و در این شرایط ایثارگرانه خدمت می‌کنند در تهران 13 هزار آموزگار دولتی و هفت هزار آموزگار غیردولتی داریم. ما جایگزین آموزگاران نیستیم به علل مختلفی چون ویروس کرونا، برودت هوا و آلودگی هوا تعطیلی‌های زیادی داشتیم اما از روز اول مدرسه معلمان راه‌های ارتباطی با والدین ایجاد کرده و محتوا های آموزشی تولید و ارائه می‌کنند.

وی افزود: در تلاشیم برنامه‌های شبکه آموزش را بهبود دهیم ولی درخو است می‌کنیم معلمان در استان و محل خود تکالیف مهارت محور را دنبال کنند و روش تدریس جدید و فعالانه ای را به نمایش بگذارند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تعطیلی مدارس معلمان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تعطیلی مدارس معلمان تعطیلی مدارس معلمان شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس